Безплатни разговори с VoipCheap 3.0

Едно интересно предложение за VOIP телефония.

Присъединете се към VОIP революция и позволете на вашия компютър да бъде и вашият личен телефон. Можете мигновено да се обадите на стационарни телефони по цял свят безплатно или на значително по ниски цени . Освен това можете да получите безплатен VoIP - In номер, на който всеки може да ви се обадят от който и да е телефон на планетата. Само изтеглете VoIP Cheap и ще имате всичко това!

Voip Cheap обажданията са безплатни за стационарни телефони в следните страни:

Австралия, Белгия, Дания, Германия, Италия, Лихтенщайн, Люксембург, Нова Зеландия, Норвегия, Испания, Швеция и САЩ.

Езици:
Английски .

Последните промени в Voip Cheap:
Кредита не изтича - кредитът остава валиден завинаги срещу малка такса

Download VoipCheap


Woize 2.6 Beta

Безплатни разговори винаги и навсякъде

Приложенията на Woize позволяват на потребителите си навсякъде по света да извършват и приемат телефонни разговори през Интернет. Дори може да получите безплатно желаният от вас телефонен номер. Единственото за което трябва да платите е цената на проведените разговори с мобилни телефони и стационарни.

Посетете нашата страница, за да се уверите в евтините ни тарифи за телефонни разговори.

И това не е всичко - Woize е повече от интернет телефон, той е вашият цялостен информационен пакет. Той не само включва различни базови телефонни функции като гласова поща, SMS, както и изпращане на повикване, а и ви предоставя много напреднали комуникационни характеристики, като например прехвърляне на файлове, моментални съобщения и RSS новини.

Как ще използвате възможностите на Woize зависи от това дали ще го включите и към домашният си телефон, освен да е инсталиран в компютърът ви. Но и в двата случая те имат нещо общо - безплатни разговори към други Woize ™ потребители и много евтини разговори с мобилните и стационарните абонати по света!

Woize приложенията се предлагат и като хардуер и като софтуер, хардуер за вашият домашен телефон и софтуер за всички видове операционни системи.

Download Woize


Sightspeed 5.0. VOIP телефония и видео разговори

“VOIP телефония и страхотни видео разговори”

SightSpeed е лесна за инсталиране и използване програма. С нея можете да провеждате гласови и видео разговори. За разлика от други програми за безплатни интернет разговори или VoIP разговори, SightSpeed е с приятна визия, лесна за работа дори с начинаещи потребители. Има чудесно качество на видео разговорите. SightSpeed продължават да диференцират своите услуги чрез добавяне на богати и иновационни глас и видео функции, включително изходящи и входящи телефонни разговори , интегрирана видео поща, мулти-парти видео-конферентна връзка, както и уникален "Кликнете, за да ми се обадите" уеб адрес за всеки SightSpeed потребител.

Download Sightspeed


Говори сводобно с Hulloh


Свободата да общуваш

hullo е нов начин за общуване между хората - тя ще промени начина, по който Вие поддържате връзка с другите! Бързо и лесно да разговаряте с толкова хора, колкото искате. Как да кажете на всички за партито ви ? hullo ще изпрати послание до всички. Искате ли всички, които ви търсят да ви намерят, или да оставят съобщение на вашата гласова поща? Опцията FindMe ще ви оведоми. Вие решавате кой може да се свърже с вас и как да го направи. Направете си телефонен бележник на вашите приятели. Сега можете да се отървете от вашия дом или офис, приемайте обаждания на личният си gsm . Нямате слушалки, това не е проблем. Можете да приемате вашите обаждания на телефонът, на който вие сте си избрали.

Download Hulloh


SIPPS Free 2.1.3.25

Говори безплатно. Разговори между PC и тел. и PC - PC

Използвайки този безплатен VoIP клиент ще можете да осъществявате повиквания към други компютри или стационарни телефони. Възползвайте се от невероятно ниски цени, които можете да получите.

Ето какво можете да очаквате:

* Телефонни разговори на обществени телефонни мрежи
* Телефонни разговори към мобилни мрежи
* Телефонни разговори в Интернет
* Конферентна връзка с до трима участници
* Contact Management (максимум 5 вписванията)
* Списък на повикванията

Download SIPPS


Amiciphone Beta 4

Amiciphone общувай в мрежата

Amiciphone е приложение, което съчетава voice-over-IP , текстови съобщения и трансфер на файлове в реално време. Сега можете да чатите, разговаряте и дори обменяте всякакъв вид файлове с приятелите си и семейството си. Amiciphone е все още само в бета версия, но вече предлага много интересни възможности.

Download Amiciphone


Безплатни разговори PC - телефон. с BuddyTalk

BuddyTalk новият начин на общуване. Говори безплатно

BuddyTalk - Интернет гласова комуникация, инструмент за това да останем в контакт с всичките си приятели / семейство, съученици, приятели докато сте онлайн! / Следвайки тенденцията на VOIP услуги като Skype, BuddyTalk има за цел да направят телефон в Интернет лесно и безплатно. С BuddyTalk можете да обаждане от компютър до компютър и от компютър към телефон и при това безплатно. Общувайте свободно и безплатно в интернет пространството.

Download BuddyTalk