Безплатен смс с SMS Sender 2.6.8.0

Изпрати текстово съобщение от компютърът си

Както подсказва наименованието безплатен SMS Sender ви позволява да изпращате SMS съобщения от вашия компютър навсякъде, което искате чрез смарт интерфейс. Чрез Gateway, който е водещ в света доставчик с покритие до 578 мрежи в 192 страни по света.

Регистрирайте се сега безплатно, за да получите 10 безплатни кредити незабавно. Функции на програмата включват евтино ценообразуване на съобщение, лесна и незабавна интеграция, нулеви разходи, бърза доставка и контрол на текстовото съобщение.

Какво прави за вас този страхотен SMS Sender?
• Евтино ценообразуване на съобщение
• Лесна и незабавна интеграция в програмата
• Нула разходи
• Бърза доставка на съобщението
• Контрол на SMS доставка

SMS Sender показва подробни детайли на покритие и ценообразуване на съобщението.

Download


Безплатни обаждания с Internetcalls

Не само, че можете да се обадите безплатно онлайн на приятелите си, но и можете да проведете безплатни обаждания към стационарни телефони с Internetcalls в голям избор от дестинации.

За да се ограничи неправилната употреба на тези безплатни обаждания ние сме ги ограничили за пробните потребители. Ако искате да се насладите на по – дълги безплатни разговори от тези дестинации, просто направете акаунтът си топ като купите кредит за това.

Безплатни дни с Internetcalls

Купувайки кредитът ви дава право на 120 безплатни дни разговори освен ако не е посочено друго). Това означава, че можете да се обадите безплатно до всички страни обозначени като "Free" в нашата листа, за период от 120 дни. След изтичане на тези 120 дни започват да ви текат нормалните такси за определените обаждания от листата.

Вземете вашият VoIP-In телефонен номер сега!

С Internetcalls можете да получите своя редовен фиксирани телефонен номер - само за 1 евро. Така, че вашите приятели могат да ви звънят по редовният ви фиксиран номер от всякъде и вие ще получавате обажданията им чрез можете да получите чрез via Internetcalls.

За да получите свой собствен телефонен номер влезте в профила си и изберете "Вземи входящ номера" от менюто вляво, за да видите дали телефонният ви номер в момента е достъпен за вашата страна.

Ние непрекъснато работим за повишаване на телефонните номера в повече и повече страни по света, затова често посещавайте този сайт или се абонирате за нашия безплатен бюлетин, за да остане обновен!

Изпращане на текстови съобщения (SMS) през Internetcalls

Internetcalls предлага различни начини за изпращане на ултра евтини текстови съобщения - 0 цента за смс. Можете да използвате Internetcalls софтуер или използвайте SMS опция за вашите лични страници.

И става все по-добре: Изпращането на текстови съобщения чрез Internetcalls е не само много евтина, но и можете също да изпращате съобщения на множество мобилни номера и да взимате решение на кой да го изпратите от списъкът си в телефона. Разходи за текстови съобщения се урежда чрез Вашата Internetcalls сметка.

Максимални 300 минути на седмица за безплатни разговори, измерени за 7 дни и само за един IP адрес. Неизползваните безплатни минути не може да се приемат за следващата седмица. Ако лимитът е превишен се прилага нормалната такса. Със безплатните си 120 дни можете да се обадите безплатно до всички дестинации изброени като "Free"! след изтичането им се прилага нормалната такса. Можете да получите допълнително безплатни дни чрез закупуване на кредит.


Лесна регистрация. Безплатно изтегляне. Страхотни такси.

За програмата WebPhone

WebPhone е услуга, която свързва компютъра ви с различни телефони услуги, тя ползва VoIP технологията и софтуер за пускане на повиквания чрез Интернет. VoIP технология е по-скъпа от традиционните телефонни услуги, така спестявате средства с WebPhone. С много ниски такси, WebPhone е умна алтернатива на традиционните телефонни услуги за междуградски и международни обаждания. Така можете да спестите стотици долари за телефона си сметки. Използвайте WebPhone където и когато компютърът ви е свързан към Интернет. WebPhone предлага две възможности: WebPhone и WebPhone плюс ".

Какво ще получите с основния пакет WebPhone

С WebPhone основния пакет, получавате безплатен софтуер, обаждания от PC към телефони само за 1,9 цента на минута и безплатни WebPhone до WebPhone повиквания!

Можете да изтеглите WebPhone софтуер на колкото се може повече компютри по желание - просто влезе с вашата лична информация по сметката за осъществяване на повикванията. Можете да проверите баланса по сметката си, добавите финанси и да направите преглед на вашите повиквания в WebPhone на онлайн сметка център. А функция WebPhone визитна картичка може да бъде добавена към вашия план за ниска месечна такса, за да можете да осъществявате обаждания от всеки телефон - дори и от мобилният си.

За WebPhone Plus

WebPhone Plus осигурява всички големи ползи от основния план ПЛЮС засилени функции, за да можете да използвате WebPhone за вашите изходящи и входящи повиквания. С WebPhone Plus ще можете да избирате телефонен номер в САЩ - без значение къде живеете по света. Ако живеете в Лондон и имате семейство в Ню Йорк Сити, можете да изберете Ню Йоркски телефонен номер така, че семейството ви може да ви се обади за цената на един местен разговор! Можете да имате до 5 телефонни номера в WebPhone с вашия акаунт.

В допълнение, WebPhone Plus предлага големи възможности, включително гласова поща, ID на обаждащият се, изпращане на повикване, телефонна карта и още! Най-доброто от всички функции е, че чрез функцията онлайн профил център, можете и без да сте на компютъра, а само по телефона да си използвате акаунта.

Download WebPhone


Безплатни разговори с Gizmo5

Безплатен телефон за вашият компютър


Gizmo5 е едно от дългият списък на VoIP приложенията, което ви позволява да използвате вашият интернет, за да правите евтини телефони обаждания.

Ако сте фен на Google Talk, като мен, тогава се радвайте, защото Google Talk и Gizmo5 сега са свързани. Това означава, че Gizmo5 потребителите вече могат да изпращат мигновени съобщения до потребителите на Google Talk, но за съжаление, не могат да им се обадят, но го очаквайте скоро.

За да изпратите съобщение просто натиснете IM иконата , която се намира до вашите контакти и така можете да го изпратите и до други Gizmo5 потребители.

Една голяма особеност на Gizmo5 е, че можете да извършвате безплатни обаждания до мобилни и стационарни номера, както и да извършвате конферентни разговори. Но преди това ви трябва специална настройка, помощна програма към Gizmo5, което се отнася само за конферентната връзка. Друга интересна особеност е, че Gizmo5 включва Asterisk PBX поддръжка, което означава, че сега можете да влезете в своя виртуален офис с Asterisk PBX софтуер. Този принцип означава, че можете да получавате повиквания и достъп до вашия телефон Gizmo5 където и да се намирате по света. Освен това Gizmo5 включва безплатен рекордер, което липсва в Skype.

Лесен за използване и интеграция с GTalk го прави хубаво приложение, въпреки че му трябва по – голям дял в тази среда, за да стане много по – конкурентно и преди да се конкурира със Skype.

Download Gizmo5


Безплатни разговори с Nikotel

Текстови съобщения, разговори и видео - конферентна връзка

Nikotel е алтернативно IP приложение, което ще ви позволи, освен да говорите с приятелите си чрез интернет, да изпращате текстови съобщения към тях, а и да си направите дори и видео конференции.
Работата с тази програма е лесна и проста. От една страна, можете да управлявате своите контакти и визуализация, ако те са на линия или не, за да изпратите текстово съобщение до тях или им се обадете просто след няколко кликвания. От друга страна, програмата включва типична числова клавиатурата, които ви позволяват да се обадите на всеки телефон в света – мобилен или фиксиран.

Очевидно е, че всички услуги са безплатни, ако ги използвате да от персоналният си компютър към друг компютър, ако се обаждате до телефони – толкова е евтино, че е почти безплатно.

Това е типична VOIP програма, която има символични таксите за обажданията.

Позволява ви да изпращате текстови съобщения и видео конференции напълно безплатно и таксите за обажданията са по - евтини от тези на Skype.

Download Nikotel

Тарифи


Безплатни разговори с WengoPhone

Говорете безплатно с стационарен телефон или друг потребител

WengoPhone ви позволява да направите VoIP разговори (безплатни телефонни разговори) по цял свят, PC към PC, напълно безплатно. Тези комуникативни инструменти ви позволяват също да изпращате незабавни съобщения и да организирате видео разговори. Директорията съхранява всичките ви контакти. Ако искате да обадите до стационарен телефон можете да се възползвате от изключително ниските такси за тази комуникация предлагана от Wengo. Тази програма е интересна алтернатива на Skype.

Езици:
Английски

Последните промени в WengoPhone:
Много важни поправки, включително много crasher bugs и един или два важни въпроси, които са налице преди rc1 версията.

OS изисквания за WengoPhone:
* OS: Win2000/XP

Минимални изисквания:
* Звукова карта, микрофон, тонколони
* Високоскоростен интернет достъп

Download WengoPhone


Безплатни разговори с VOIP Stunt 4.00.461

Обадете се безплатно на приятелите си

Да се свържете безплатно с някои на другият край на света е станало толкова лесно, колкото да си говорите със съседа си през балкона.

Първо беше email, след това IRC chatrooms, после sms, а сега светът е пристрастен от безплатният Voice-Over-IP.

VOIP Stunt със сигурност е един по – добър и по – евтин начин от Skype, за да се свържете с близките си.

Толкова е евтино, че тази програма предлага и безплатни разговори от компютъра към стационарни телефони в широк кръг от страни, включително Великобритания, Германия, Франция, Испания, Канада, Австралия и САЩ.

Това разбира се е безплатно и ви е по – изгодно, отколкото да проведете този разговор по Skype за малка такса. Voice-Over-IP е синоним на безплатните разговори.

Минималната такса, за да се възползвате от VOIP Stunt е само $12 и кредитът ви е за 120 дни, за това време можете да направите безбройни, безплатни обаждания до стационарни телефони и само срещу тази минимална такса, която да я подновявате на всеки 4 месеца.

Трябва да отбележим също, че VOIP Stunt няма функциите като на Skype – чат, видео-конферентна връзка. Т.е. ако сте заети да чатите цяла нощ с близките си по Skype, можете просто да се обадите за 5 минути по VOIP Stunt напълно безплатно и да се чуете с тях. Това което е недостатък се превръща в плюс за вас и то безплатно.

Download VOIP Stunt


Безплатни разговори с FreeCall

Безплани разговори с много страни

С програмата FreeCall можете да проведете безплатни разговори с приятелите си от персоналният ви компютър. А пък и ако приятелите ви имат FreeCall, можете взаимно чрез компютрите си да разговаряте безплатно, толкова дълго, колкото си искате.

Ето ви листа със страните до които можете безплатно да звъните със тази програма (само за стационарни телефони):

Argentina - безплатно
Australia - безплатно
Austria - безплатно
Belgium - безплатно
Canada - безплатно
Czech Republic - безплатно
Denmark - безплатно
France - безплатно
Germany - безплатно
Hong Kong (+mobile) - безплатно
Hungary - безплатно
Ireland - безплатно
Italy - безплатно
Luxembourg - безплатно
Malaysia - безплатно
Netherlands - безплатно
New Zealand - безплатно
Norway - безплатно
Poland - безплатно
Portugal - безплатно
Puerto Rico (+mobile) - безплатно
Russian Federation - безплатно
Singapore - безплатно
Slovenia - безплатно
South Korea - безплатно
Spain - безплатно
Sweden - безплатно
Switzerland - безплатно
Taiwan - безплатно
United Kingdom - безплатно
United States (+mobile) - безплатно

Има няколко начина да се обадите безплатно с FreeCall:

  • От текстово поле въведете потребителското име на друг VoipBuster потребител или желаният от вас телефонен номер и натиснете “ENTER”.

  • Два пъти кликнете на желаното от вас потребителското име във вашият списък с контакти.

  • Наберете номера на желаният от вас телефон по виртуалните цифри на FreeCall.

  • Или просто използвайте keypad на компютъра си.

Download FreeCall