PrettyMay Call Center for Skype

PrettyMay Call Center за Skype (PMCCS) е 100 PrettyMay Call Center for Skypeпроцентов софтуер основан на Skype PBX който замества традиционния хардуер PBX / PABX. Този софтуер позволява бързи и надеждни SMBs да се приложат на Skype PBX система с авто-придружител, интерактивен гласов отговор (IVR), автоматично описание на обаждането (ACD), обади запис и персонални гласова способности - и много повече.
• Windows - 11.08MB
• Licence: Shareware, $200.00 to buy
Free Download PrettyMay Call Center for Skype 3.6.0.318 from PrettyMay Inc.
Buy PrettyMay Call Center for Skype 3.6.0.318 full version


Collanos Phone Windows

Collanos Phone e софтуер - VoIP телефон и служещ за Collanos Phone Windows изпращане на мултипротоколни съобщения. Основните му характеристики включват аудио и видео разговори, изпращане на мигновени съобщения до съществуващите Jabber, MSN, ICQ, AOL и Yahoo! мрежи. Продуктът се предлага за Windows, Mac OSX и Linux. Всички основни характеристики на Collanos Phone са достъпни безплатно.

• Windows - 15.58MB
• Licence: Freeware
Free Download Collanos Phone Windows 1.4.0.2 from Collanos Software Inc. now!
Buy Collanos Phone Windows 1.4.0.2 full version here


CallClerk Caller ID Software

Знаеш ли кой те търси преди да вдигнеш телефона, вижте CallClerk Caller ID Software снимката на обаждащият се. Отклоняване на нежелани обаждания. Спикърфон, телефонен секретар и факс. Можете да изпращате имейл уведомления, които могат да съдържат съобщения и да получавате факсове. Актуализация на уеб страницата. Отличително звънене и гласови обаждания. Стартиране на програми. Клипборд набиране. Бързо набиране. История на обажданията

• Windows - 5.77MB
• Licence: Shareware, $34.95 to buy
Free Download CallClerk Caller ID Software 3.5.7 from Rob Latour (CallClerk) now!
Buy CallClerk Caller ID Software 3.5.7 full version here


Voicent IVR Studio

Voicent IVR Студио е предназначен да дава високо Voicent IVR Studioкачество на обажданията за всяка организация, чрез опростяване на бизнес интеграция и повишаване на гъвкавостта. IVR Студио осигурява професионална и интерактивна комуникация на вашите разговори и бързо разрешаване на проблемите. Въз основа на интернет стандарт, Voicent IVR Студио е отворен и разтегателен, и дава възможност на клиентите лесна интеграция със съществуващите уеб сайтове и включва специално разработени Java класове, което пък дава възможност на независими разработчици да разширят Voicent IVR . Voicent IVR решение предлага добър дизайн, лесна инсталация, както и по-ниска цена на притежаване. Идеален за входящи IVR решение за вашия бизнес или организация.
Вашият Voicent IVR прехвърля повикванията към Вашия клетъчен телефон, реч команда отговор, автоматично конвертиране на текст към реч, лесна интеграция с Вашия сайт, прикрепяване на единна телефонна линия или няколко телефонни линии, възпроизвеждане на текст, по телефона.

Licence: Freeware

Free Download Voicent IVR Studio 6.3.3 now!
Buy Voicent IVR Studio full version here