VoIP Traffic Administrator

VTA е система, която дава възможност на VoIP операторa да видите състоянието на разговорите - пропуснати и получени. Информацията за трафика на разговорите се генерира в офлайн режим. Това означава, че баланса се изчислява след приключване на обаждането. Ако баланса на оператора-партньор е по-нискък от допустимите граници, VTA блокира достъпа му по IP адрес на партньора.

Download VoIP Traffic Administrator


DoNaut

Телефон и интернет месинджър в едно.

Промяна и добавяне на ефекти към вашия глас. Споделете любимата си музика с приятелите си, когато ви се обаждат. Добави фон звуци или звукови ефекти към вашия телефонен разговор. Текст на речта. Можете също да използвате DoNaut да изтеглите безплатно сигнали за телефона си. WAV, MP3 или OGG файлове.

Download DoNaut


Astice SMS-Sender

Astice SMS-Sender софтуер, който скъсява времето за традиционното писане с пръсти на съобщения по мобилния телефон и / или използване на уеб-интерфейс за изпращанеAstice SMS-Sender на SMS.

Вие можете да изпратите текстовото си съобщение от почти всяко приложение на Windows. Astice SMS-Sender чете телефонният номер директно от екрана. С Astice SMS-Sender изпращането на SMS става лесно и просто от вашият компютър.
Всичко, което ви трябва е компютър с Microsoft Windows и Astice SMS.
  • Windows - 1.8MB
  • Licence: Shareware, $69.00 to buy
  • Date Added: March 22, 2008
  • Release status: Major Update