Woize 2.6 Beta

Безплатни разговори винаги и навсякъде

Приложенията на Woize позволяват на потребителите си навсякъде по света да извършват и приемат телефонни разговори през Интернет. Дори може да получите безплатно желаният от вас телефонен номер. Единственото за което трябва да платите е цената на проведените разговори с мобилни телефони и стационарни.

Посетете нашата страница, за да се уверите в евтините ни тарифи за телефонни разговори.

И това не е всичко - Woize е повече от интернет телефон, той е вашият цялостен информационен пакет. Той не само включва различни базови телефонни функции като гласова поща, SMS, както и изпращане на повикване, а и ви предоставя много напреднали комуникационни характеристики, като например прехвърляне на файлове, моментални съобщения и RSS новини.

Как ще използвате възможностите на Woize зависи от това дали ще го включите и към домашният си телефон, освен да е инсталиран в компютърът ви. Но и в двата случая те имат нещо общо - безплатни разговори към други Woize ™ потребители и много евтини разговори с мобилните и стационарните абонати по света!

Woize приложенията се предлагат и като хардуер и като софтуер, хардуер за вашият домашен телефон и софтуер за всички видове операционни системи.

Download Woize