Говори свободно с One4000IP 2.4.0

Супер евтини разговори с gsm и , стационарен телефон

Програмата One4000IP е повече от Netphone, която ви позволява да се възползвате от свободното широко лентово VoIP обаждане с премия за качество, на супер ниски цени за целия свят на

стационарни телефони без да променяте своя оператор.

Можете да се обаждате от вашият компютър на друг или до фиксирани стационарни и мобилни телефони по целия свят. Изтеглете 3D дизайнерският телефон за вашият скринсейвър на компютърът си. Можете да се обадите на всеки персонален компютър с SIP телефон / т.е. не е задължително да има инсталирана One4000/.

Обажданията от компютърът ви към стационарни телефони не е безплатно, но таксите са толкова ниски, че е направо безплатно и ще получите също супер ниски междуградски и международни курсове, ако искате да обаждане от мобилния си телефон или от дома да се чуете с приятели и роднини по целия свят. Освен това, вие получавате премия – качество. Изтеглете и инсталирайте One4000IP, която ще се актуализира автоматично. Отворете си One4000IP с пет различни визии, с щракване върху иконата на работния плот. Изберете телефонният номер от листата ви, на който ще звъните и щракнете на един от бутоните: Телефон, мобилен или компютър. Въведете телефонният номер на който искате да се обадите по dial pad или просто го наберете от клавиатурата. Можете да използвате и телефонният си от Outlook.

Също така на разположение за вас е безплатна програма One4000Mobile, която може да изтеглите вашия мобилен телефон като разговорите с нея също са много евтини. Чрез нея можете да се свържете от вашия GSM с всеки компютър или телефон. С тази малка програма в мобилния си можете също така да изберете всеки номер от вашият списък. Този софтуер се изтегля директно в мобилният ви чрез SMS само ако телефонът поддържа Java и WMA.

License: Freeware

Download One4000IP 2.4.0