Лесна регистрация. Безплатно изтегляне. Страхотни такси.

За програмата WebPhone

WebPhone е услуга, която свързва компютъра ви с различни телефони услуги, тя ползва VoIP технологията и софтуер за пускане на повиквания чрез Интернет. VoIP технология е по-скъпа от традиционните телефонни услуги, така спестявате средства с WebPhone. С много ниски такси, WebPhone е умна алтернатива на традиционните телефонни услуги за междуградски и международни обаждания. Така можете да спестите стотици долари за телефона си сметки. Използвайте WebPhone където и когато компютърът ви е свързан към Интернет. WebPhone предлага две възможности: WebPhone и WebPhone плюс ".

Какво ще получите с основния пакет WebPhone

С WebPhone основния пакет, получавате безплатен софтуер, обаждания от PC към телефони само за 1,9 цента на минута и безплатни WebPhone до WebPhone повиквания!

Можете да изтеглите WebPhone софтуер на колкото се може повече компютри по желание - просто влезе с вашата лична информация по сметката за осъществяване на повикванията. Можете да проверите баланса по сметката си, добавите финанси и да направите преглед на вашите повиквания в WebPhone на онлайн сметка център. А функция WebPhone визитна картичка може да бъде добавена към вашия план за ниска месечна такса, за да можете да осъществявате обаждания от всеки телефон - дори и от мобилният си.

За WebPhone Plus

WebPhone Plus осигурява всички големи ползи от основния план ПЛЮС засилени функции, за да можете да използвате WebPhone за вашите изходящи и входящи повиквания. С WebPhone Plus ще можете да избирате телефонен номер в САЩ - без значение къде живеете по света. Ако живеете в Лондон и имате семейство в Ню Йорк Сити, можете да изберете Ню Йоркски телефонен номер така, че семейството ви може да ви се обади за цената на един местен разговор! Можете да имате до 5 телефонни номера в WebPhone с вашия акаунт.

В допълнение, WebPhone Plus предлага големи възможности, включително гласова поща, ID на обаждащият се, изпращане на повикване, телефонна карта и още! Най-доброто от всички функции е, че чрез функцията онлайн профил център, можете и без да сте на компютъра, а само по телефона да си използвате акаунта.

Download WebPhone