Безплатни разговори с VOIP Stunt 4.00.461

Обадете се безплатно на приятелите си

Да се свържете безплатно с някои на другият край на света е станало толкова лесно, колкото да си говорите със съседа си през балкона.

Първо беше email, след това IRC chatrooms, после sms, а сега светът е пристрастен от безплатният Voice-Over-IP.

VOIP Stunt със сигурност е един по – добър и по – евтин начин от Skype, за да се свържете с близките си.

Толкова е евтино, че тази програма предлага и безплатни разговори от компютъра към стационарни телефони в широк кръг от страни, включително Великобритания, Германия, Франция, Испания, Канада, Австралия и САЩ.

Това разбира се е безплатно и ви е по – изгодно, отколкото да проведете този разговор по Skype за малка такса. Voice-Over-IP е синоним на безплатните разговори.

Минималната такса, за да се възползвате от VOIP Stunt е само $12 и кредитът ви е за 120 дни, за това време можете да направите безбройни, безплатни обаждания до стационарни телефони и само срещу тази минимална такса, която да я подновявате на всеки 4 месеца.

Трябва да отбележим също, че VOIP Stunt няма функциите като на Skype – чат, видео-конферентна връзка. Т.е. ако сте заети да чатите цяла нощ с близките си по Skype, можете просто да се обадите за 5 минути по VOIP Stunt напълно безплатно и да се чуете с тях. Това което е недостатък се превръща в плюс за вас и то безплатно.

Download VOIP Stunt