Безплатни обаждания с Internetcalls

Не само, че можете да се обадите безплатно онлайн на приятелите си, но и можете да проведете безплатни обаждания към стационарни телефони с Internetcalls в голям избор от дестинации.

За да се ограничи неправилната употреба на тези безплатни обаждания ние сме ги ограничили за пробните потребители. Ако искате да се насладите на по – дълги безплатни разговори от тези дестинации, просто направете акаунтът си топ като купите кредит за това.

Безплатни дни с Internetcalls

Купувайки кредитът ви дава право на 120 безплатни дни разговори освен ако не е посочено друго). Това означава, че можете да се обадите безплатно до всички страни обозначени като "Free" в нашата листа, за период от 120 дни. След изтичане на тези 120 дни започват да ви текат нормалните такси за определените обаждания от листата.

Вземете вашият VoIP-In телефонен номер сега!

С Internetcalls можете да получите своя редовен фиксирани телефонен номер - само за 1 евро. Така, че вашите приятели могат да ви звънят по редовният ви фиксиран номер от всякъде и вие ще получавате обажданията им чрез можете да получите чрез via Internetcalls.

За да получите свой собствен телефонен номер влезте в профила си и изберете "Вземи входящ номера" от менюто вляво, за да видите дали телефонният ви номер в момента е достъпен за вашата страна.

Ние непрекъснато работим за повишаване на телефонните номера в повече и повече страни по света, затова често посещавайте този сайт или се абонирате за нашия безплатен бюлетин, за да остане обновен!

Изпращане на текстови съобщения (SMS) през Internetcalls

Internetcalls предлага различни начини за изпращане на ултра евтини текстови съобщения - 0 цента за смс. Можете да използвате Internetcalls софтуер или използвайте SMS опция за вашите лични страници.

И става все по-добре: Изпращането на текстови съобщения чрез Internetcalls е не само много евтина, но и можете също да изпращате съобщения на множество мобилни номера и да взимате решение на кой да го изпратите от списъкът си в телефона. Разходи за текстови съобщения се урежда чрез Вашата Internetcalls сметка.

Максимални 300 минути на седмица за безплатни разговори, измерени за 7 дни и само за един IP адрес. Неизползваните безплатни минути не може да се приемат за следващата седмица. Ако лимитът е превишен се прилага нормалната такса. Със безплатните си 120 дни можете да се обадите безплатно до всички дестинации изброени като "Free"! след изтичането им се прилага нормалната такса. Можете да получите допълнително безплатни дни чрез закупуване на кредит.