Безплатни разговори с Gizmo5

Безплатен телефон за вашият компютър


Gizmo5 е едно от дългият списък на VoIP приложенията, което ви позволява да използвате вашият интернет, за да правите евтини телефони обаждания.

Ако сте фен на Google Talk, като мен, тогава се радвайте, защото Google Talk и Gizmo5 сега са свързани. Това означава, че Gizmo5 потребителите вече могат да изпращат мигновени съобщения до потребителите на Google Talk, но за съжаление, не могат да им се обадят, но го очаквайте скоро.

За да изпратите съобщение просто натиснете IM иконата , която се намира до вашите контакти и така можете да го изпратите и до други Gizmo5 потребители.

Една голяма особеност на Gizmo5 е, че можете да извършвате безплатни обаждания до мобилни и стационарни номера, както и да извършвате конферентни разговори. Но преди това ви трябва специална настройка, помощна програма към Gizmo5, което се отнася само за конферентната връзка. Друга интересна особеност е, че Gizmo5 включва Asterisk PBX поддръжка, което означава, че сега можете да влезете в своя виртуален офис с Asterisk PBX софтуер. Този принцип означава, че можете да получавате повиквания и достъп до вашия телефон Gizmo5 където и да се намирате по света. Освен това Gizmo5 включва безплатен рекордер, което липсва в Skype.

Лесен за използване и интеграция с GTalk го прави хубаво приложение, въпреки че му трябва по – голям дял в тази среда, за да стане много по – конкурентно и преди да се конкурира със Skype.

Download Gizmo5